Housse de matelas complète

La housse complète de matelas BugSecure® est une housse unique en son genre, 100 % sûre et brevetée. Elle protège des punaises et des acariens. Elle comprend une membrane totalement imperméable, respirante, imperceptible, thermorégulatrice et confortable. Grâce à son système exclusif de fermeture-éclair anti-punaises BugSecure®, nous garantissons la protection totale de votre matelas. Produit idéal pour les personnes qui ont des allergies dermatologiques et respiratoires.

<p>Avantages</p>

Per al·lèrgies respiratòries i dermatològiques: BugSecure® és una funda completa de matalàs 100% impermeabilitzada que ofereix una protecció total del matalàs. Compta amb un sistema de tancament en cremallera amb un sistema patentat (BugSecure®) que evita que hi penetrin xinxes, àcars i altres bacteris causants de les principals al·lèrgies respiratòries i dermatològiques.

 

 

 

 

Propriétés

Allergies respiratoires

<p>Composition</p>

<p>Entretien du produit</p>

Funda completa de matalàs. Col·locar directament al matalàs. Es recomana utilitzar un dels llençols de BDermofresh® MED per posar a sobre de la funda.

 
Rentat: a màquina, fins a 60°.
Es pot posar a l’assecadora domèstica a temperatura baixa
No utilitzeu lleixiu.
No el planxeu.
No el renteu en sec.

Productes relacionats