Protection de couette

Le protège-couette de BDermofresh® Med est le meilleur choix pour protéger votre couette : 100 % imperméable, respirant, anti-acariens, imperceptible et silencieux. Il est équipé d’une fermeture-éclair à effet antiglobus.

Le tissu Tencel™ est extrêmement confortable et la membrane protège entièrement la couette, en agissant à la manière d’une barrière anti-acariens.

Idéal pour les personnes souffrant d’incontinence et d’allergies respiratoires et dermatologiques.

Avantages

En cas d’incontinence : le protège-couette présente une membrane imperméable qui protège la couette à 100 %.

En cas d’allergies respiratoires et dermatologiques : il agit à la manière d’une barrière anti-acariens et sa fermeture-éclair à effet antiglobus l’isole de tout contact avec la couette.

 

 

 

Propriétés
Impermeable i transpirable: els líquids no traspassen i el nòrdic queda aïllat. Ideal per a incontinències nocturnes i en cas de problemes d’al·lèrgies.
Suau: el teixit TENCEL™ és molt agradable al tacte. Un producte idoni per a les persones amb pells sensibles. Extremadament confortable!
Silenciós: membrana totalment imperceptible. No es nota ni fa soroll.
Natural: el nostre teixit TENCEL™ és d’origen 100 % natural i lliure de substàncies nocives per la salut i el medi ambient.
Antiàcars: la membrana laminada al teixit actua com a barrera antiàcars. Ideal per a persones amb problemes d’al·lèrgies respiratòries i cutànies.
Respectuós amb el medi ambient: el procés de fabricació tant del teixit com del producte acabat és respectuós amb el medi ambient i socialment responsable.
Fàcil manteniment: permet rentadora a 60° i assecadora a baixa temperatura. No requereix planxat.
 
Composition

El teixit de la superfície és de 100 % Lyocell ( TENCEL™), d’origen natural i amb unes propietats que la converteixen en la fibra idònia per al descans: confortable, termoreguladora i la seva gran capacitat de gestió de la humitat, mantenen la superfície seca i evita la proliferació d’àcars.

Està laminat a una membrana de 100 % poliuretà que actua com una segona pell: és impermeable, transpirable i imperceptible. Protegeix amb una gran efectivitat el nòrdic i la salut, ja que actua també com a barrera antiàcars.

Està confeccionada amb un tancament per cremallera antiglobus que augmenta l’efectivitat de les seves propietats sanitàries

Tots els nostres productes estan totalment dissenyats i fabricats a les nostres instal·lacions.

 

Entretien du produit
Funda nòrdica impermeable: Col·loqueu-la directament al nòrdic. Es recomana no posar-hi cap teixit al damunt.
Rentat: es pot posar a la rentadora a 60°.
Es pot posar a l’assecadora domèstica a temperatura baixa.No utilitzeu lleixiu.
No el planxeu.
No el renteu en sec.
Per allargar la vida del producte es recomana que el renteu amb la cremallera tancada i amb una única obertura de 10 cm.